Heerlijk eten, en zelf helemaal geen omkijken naar!

Zoals met bijna elk aspect van het plannen van een evenement, zoals het bezorgen van lunch zijn het plannen van het menu en/of het voorzien van de ruimte voor het evenement belangrijke factoren die het succes of het falen van jouw evenement bepalen. Hoewel we een grote selectie menu-opties bieden, is onze concurrentie zeer sterk. Daarom kunnen we garanderen dat je niet teleurgesteld zult zijn als je voor ons kiest. Daarom bieden we een reeks opties, van voorverpakte en geleverde kant-en-klare opties tot zelfgemaakte gourmet opties. We kunnen ook mobiele service bieden voor grotere evenementen.

Gescheiden snacks en broodjes

In tegenstelling tot bruids recepties en babyborrels, waar je waarschijnlijk veel eten serveert, zijn speciale evenementen zoals zakelijke bijeenkomsten of voetbalwedstrijden meestal informeel. Private dinner? In deze gevallen wil je niet het grootste deel van het evenement eten serveren, je wilt gewoon dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat is waar plastic wegwerp zakken van pas komen. Met de zakjes kun je snacks, zoals noten en zaden, chips en snoep, serveren in aparte zakjes die de mensen mee naar huis kunnen nemen.

Canapés, wraps en andere gerechten

Luxe lunch bestellen? Voor evenementen waar tijd van belang is, hebben we een reeks snelle, kant-en-klare opties, Canapés genaamd. Dit zijn hartige hapjes die onderweg gegeten kunnen worden en ideaal zijn voor evenementen die vroeg op de dag beginnen. Voor grotere groepen die een hartige snack willen tegen het einde van het evenement, hebben we de optie wraps. Dit zijn gezellige sandwiches die gebruik maken van de brood, perfect voor tailgating of in de lunchbox voor de kinderen na school.

Chocolade fonteinen, cupcakes of taart?

Als je op zoek bent naar een decadente traktatie die alleen bij speciale gelegenheden te krijgen is, zoek dan niet verder. Chocolade fonteinen is Nederlands voor taart van cacao. Dit is in wezen een taart met chips en chocolade in het midden. De combinatie van rijke, boterachtige cake met zoete, op melk gebaseerde chocolade is om van te watertanden. Er wordt gezegd dat een cupcake van taart (een term die verwijst naar een zoet fondue dessert) de perfecte afsluiting is van een maaltijd, dus waarom maak je van jouw volgende evenement geen cupcake van taart?

Als laatst

Het belangrijkste om te onthouden bij het organiseren van een buiten receptie in Nederland is dat de gasten buiten zullen zijn. Je hoeft geen fortuin uit te geven aan catering, maar je moet wel vooruit plannen. De traditionele manier om een feest te cateren is met eten: warme broodjes, koude pizza, etc. Tegenwoordig kun je echter ook creatief worden en je vrienden omtoveren tot cateraars. Iedereen weet dat eten nog beter smaakt als het tijdens een feest wordt opgediend. Dus waarom laat je je gasten niet de catering verzorgen? Bij een huwelijksreceptie in de open lucht kun je kiezen uit verschillende buffetten, tenten of tenten met dak. Je kunt ook tafels en stoelen huren en deze zo plaatsen dat je de gasten kunt bedienen vanuit het comfort van jouw eigen gazon of terras.